Drs. W.F.A. (Wilfred) Kolkman

Plastisch Chirurg

Studeerde geneeskunde aan de St Radboud Universiteit in Nijmegen. Na een vooropleiding algemene chirurgie in het Medisch Spectrum Twente volgde hij de opleiding tot Plastisch Chirurg in het Academisch Ziekenhuis Utrecht.

Sinds 1998 werkt hij als Plastisch Chirurg in het Amphia Ziekenhuis in Breda.

Drs. Kolkman(1963) is Plastisch Chirurg in de breedste zin van het woord maar heeft als aandachtsgebieden de cosmetische chirurgie van het aangezicht en de borstchirurgie (borstvergroting, borstverkleining en borstreconstructies).

“Hetgeen mij aanspreekt in de Plastische Chirurgie is dat het een zeer fijnzinnig vak is met technieken die bij alle soorten operaties van pas komen, of het nu gaat om een ooglidcorrectie of een buikwandcorrectie.
Ik vind het van het grootste belang dat een cliënt goed geïnformeerd wordt over een ingreep en zich daarbij op zijn of haar gemak voelt.”

Aandachtsgebieden

  • Cosmetische chirurgie
  • Borst chirurgie
  • Lipofilling
Veilig in het Amphia ziekenhuis

Kies voor plastische chirurgie met persoonlijke aandacht

Wij streven binnen ons team naar de hoogst mogelijke kwaliteit en wij hebben oog voor persoonlijke aandacht en details. Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent met het behaalde resultaat.  Al onze zorg wordt uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis op locatie Langendijk.

Neem contact op