Drs. Th. (Thijs) de Wit

Thijs de Wit studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na zijn artsexamen werkte hij eerst een jaar op de spoedeisende hulp van het huidige Admiraal de Ruyter ziekenhuis Goes. Daarna volgde hij zijn vooropleiding algemene chirurgie in het Maasstad ziekenhuis en Brandwondencentrum Rotterdam en zijn vervolgopleiding tot plastisch chirurg in het Erasmus Medisch Centrum, Sophia kinderziekenhuis, Sint Franciscus Gasthuis en Daniël den Hoed Kliniek Rotterdam. Na zijn opleiding tot plastisch chirurg volgde hij een fellowship in de reconstructieve en esthetische aangezichtschirurgie bij nationaal en internationaal gerenommeerde plastisch chirurgen.

Zijn aandachtsgebieden zijn de reconstructieve en esthetische chirurgie van de borst en het gelaat en de handchirurgie. Hij is (co)auteur van een aantal internationale publicaties over het herstel van buigpees letsels in de hand en hield over dit onderwerp diverse presentaties op nationale en internationale wetenschappelijke congressen. Hij is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en de Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie (NVvH).

Veilig in het Amphia ziekenhuis

Kies voor plastische chirurgie met persoonlijke aandacht

Wij streven binnen ons team naar de hoogst mogelijke kwaliteit en wij hebben oog voor persoonlijke aandacht en details. Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent met het behaalde resultaat.  Al onze zorg wordt uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis op locatie Langendijk.

Neem contact op