Maak uw keuze

Onze behandelingen

Cosmetische chirurgie

Chirurgie die zich bezighoudt met de verbetering van het uiterlijk van het lichaam.

 
Meer behandelingen

Hand & pols chirurgie

Hand en pols chirurgie heeft als doel het herstellen van de functie van de hand of pols.

Meer behandelingen

Reconstructieve chirurgie

Reconstructieve chirurgie houdt zich bezig met het herstel van vorm en functie van het lichaam.

Meer behandelingen

Plastische chirurgie bestaat uit verschillende deelgebieden

Plastische chirurgie is een fijnzinnig vak, met oog voor detail dat te onderscheiden valt in Cosmetische chirurgie, Hand en pols chirurgie en Reconstructieve chirurgie. Voorbeelden van cosmetische chirurgie zijn een facelift, ooglidcorrectie of een borstvergroting. Ook voor behandeling met Botulinetoxine of een filler is de plastisch chirurg de meest ervaren arts.

Cosmetische chirurgie behandelingen

Specialist in de hand

Een plastisch chirurg is ook de specialist in de hand. Hij of zij voert operaties uit aan zenuwen en pezen, denk bijvoorbeeld aan een carpaal tunnel syndroom, de ziekte van Dupuytren of een letsel aan de hand.

Tevens voeren we reconstructies uit, bijvoorbeeld na borstkanker, brandwonden of als iemand heel veel gewicht verloren is.

 
 
Meer over hand pols chirurgie
Veilig in het Amphia ziekenhuis

Plastische Chirurgie Breda

Binnen de muren van het Amphia ziekenhuis bieden wij de plastische chirurgie in de volledige breedte aan. Plastische chirurgie bestaat uit Reconstructieve chirurgie, Hand en pols chirurgie en Cosmetische chirurgie. Wij streven binnen ons team naar de hoogst mogelijke kwaliteit en wij hebben oog voor persoonlijke aandacht en details. Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent met het behaalde resultaat.

Maak een afspraak