Dr. G.H.C.G. (Guido) Dolmans

Plastisch Chirurg

Dr. Dolmans wordt door cliënten omschreven als vriendelijk, betrokken, betrouwbaar en deskundig. Hij schept heldere verwachtingen voor het te bereiken resultaat. 

Na het gymnasium is hij geneeskunde gaan studeren aan de Universiteit van Maastricht. Hier behaalde hij voor zowel zijn doctoraal- als zijn artsexamen het predicaat cum laude. Hij volgde een deel van zijn opleiding in Zuid Afrika (Kaapstad) en Maleisië (Kuala Lumpur). 

Hij specialiseerde zich in de volle breedte van de plastische, reconstructieve en handchirurgie in het Universitair Medisch Centrum Groningen en hij promoveerde in 2014 aan dezelfde faculiteit. Hij publiceerde verschillende artikelen waaronder in 'The New England Journal of Medicine'. Voor dit onderzoek ontving hij de Esser prijs en 'The International Dupuytren Award'. Dr. Dolmans volgde een reconstructief en microchirurgisch fellowship in Australië (Perth) en een cosmetisch fellowship bij prof. Dr. Berend Van der Lei in de Bergman Clinics. Ook is hij medeoprichter van Door Plastisch Chirurgen.

 

Aandachtsgebieden

  • Cosmetische chirurgie
  • (Borst) reconstructieve chirurgie
  • Handchirurgie
  • Dermato-oncologische (huidkanker) chirurgie
Veilig in het Amphia ziekenhuis

Kies voor plastische chirurgie met persoonlijke aandacht

Wij streven binnen ons team naar de hoogst mogelijke kwaliteit en wij hebben oog voor persoonlijke aandacht en details. Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent met het behaalde resultaat.  Al onze zorg wordt uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis op locatie Langendijk.

Neem contact op