Missie & visie

Plastische chirurgie in de volledige breedte

In het Amphia ziekenhuis bieden wij de plastische chirurgie in de volledige breedte aan. Wij streven binnen ons team naar de hoogst mogelijke kwaliteit en wij hebben oog voor persoonlijke aandacht en details. Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent met het behaalde resultaat.

Kwaliteit & Veiligheid

Plastische Chirurgie Breda hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. Al onze zorg wordt uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis op locatie Langendijk. Het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg is een van de pijlers in de missie van het Amphia. In diverse kwaliteitsprojecten en –trajecten wordt voortdurend gewerkt aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorg. De veilige zorg in het Amphia ziekenhuis is beloond met de JCI-accreditatie, een internationaal kwaliteitskeurmerk voor zorginstellingen.

Werkwijze

Het eerste consult

Tijdens het eerste consult maakt u kennis met de behandelend plastisch chirurg. Gedurende dit gesprek krijgt u alle informatie over de behandeling, de voorbereiding van de behandeling en de nazorg die wij bieden. Wij nemen uitgebreid de tijd om uw vragen te beantwoorden. De kosten van het eerste consult gaan via de zorgverzekeraar en kunnen in mindering gebracht worden op uw eigen risico.

Naar behandelingen
Werkwijze

Nazorg

Bij een goede behandeling hoort ook goede nazorg. Bij alle behandelingen kijken we welke nazorg nodig is om het beste resultaat te krijgen. Indien de ingreep onder algehele anesthesie plaatsvindt, blijft u meestal een nacht in het ziekenhuis. Hiermee bewaken we uw herstel en voorkomen we onnodige complicaties. De kosten van deze overnachting zitten bij de prijs inbegrepen. Bij uw ontslag krijgt u een afspraak mee voor de eerste controle die binnen twee weken na de ingreep plaatsvindt. Mocht u eerder vragen of klachten hebben, dan bent u uiteraard eerder welkom. We begeleiden u waar nodig. U kunt 24 uur per dag contact met ons opnemen en is uw behandelend plastisch chirurg of de dienstdoende plastisch chirurg bereikbaar via de centrale van het Amphia ziekenhuis.

Ons team van plastisch chirurgen

Bij Plastische Chirurgie Breda staat een team van ervaren plastisch chirurgen voor u klaar. Zij hebben ruime ervaring in het uitvoeren van plastisch chirurgische ingrepen en weten welke ingreep voor u het meest geschikt is. Onze plastisch chirurgen worden zeer hooggewaardeerd op zorgkaart.nl!

Onze plastisch chirurgen

Onze medewerkers

Onze plastisch chirurgen worden ondersteund in hun werkzaamheden door een team van OK-assistenten, verpleegkundigen, dokters-assistenten en secretarieel medewerkers die werkzaam zijn op verschillende afdelingen binnen onze organisatie.

Onze behandelingen

Kies voor plastisch chirurgen met persoonlijke aandacht

Contact