Lipofilling

Bij lipofilling worden hol uitziende wangen, diepe gezichtslijnen, littekens, dunne lippen of pezige handen opgevuld met uw eigen lichaamsvet. Redenen om een lipofilling te ondergaan kunnen zowel medisch als persoonlijk van aard zijn.

Behandeling

Bij lipofilling wordt tijdens één behandeling ergens op uw lichaam vet weggehaald om op een andere plek van uw lichaam weer ingespoten te worden. Het grote voordeel hiervan is dat het opvullen gebeurt met uw eigen lichaamsvet. Er wordt altijd meer vet ingespoten dan in eerste instantie nodig lijkt omdat 30 tot 70 procent van het geïnjecteerde vet wordt afgebroken door het lichaam.

Veilig in het Amphia ziekenhuis

Plastische Chirurgie Breda

Binnen de muren van het Amphia ziekenhuis bieden wij de plastische chirurgie in de volledige breedte aan. Plastische chirurgie bestaat uit Reconstructieve chirurgie, Hand en pols chirurgie en Cosmetische chirurgie. Wij streven binnen ons team naar de hoogst mogelijke kwaliteit en wij hebben oog voor persoonlijke aandacht en details. Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent met het behaalde resultaat.

Maak een afspraak