Dr. G.H.C.G. (Guido) Dolmans

Dr. Dolmans wordt door cliënten omschreven als vriendelijk, betrokken, betrouwbaar en deskundig. Hij schept heldere verwachtingen voor het te bereiken resultaat. Na het gymnasium is hij geneeskunde gaan studeren aan de Universiteit van Maastricht. Hier behaalde hij voor zowel zijn doctoraal- als zijn artsexamen het predicaat cum laude. Hij volgde een deel van zijn opleiding in Zuid Afrika (Kaapstad) en Maleisië (Kuala Lumpur).

Lees verder

Drs. W.F.A. (Wilfred) Kolkman

Studeerde geneeskunde aan de St Radboud Universiteit in Nijmegen. Na een vooropleiding algemene chirurgie in het Medisch Spectrum Twente volgde hij de opleiding tot Plastisch Chirurg in het Academisch Ziekenhuis Utrecht. Sinds 1998 werkt hij als Plastisch Chirurg in het Amphia Ziekenhuis in Breda.

Lees verder

Drs. Th. (Thijs) de Wit

Thijs de Wit studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na zijn artsexamen werkte hij eerst een jaar op de spoedeisende hulp van het huidige Admiraal de Ruyter ziekenhuis Goes. Daarna volgde hij zijn vooropleiding algemene chirurgie in het Maasstad ziekenhuis en Brandwondencentrum Rotterdam en zijn vervolgopleiding tot plastisch chirurg in het Erasmus Medisch Centrum, Sophia kinderziekenhuis, Sint Franciscus Gasthuis en Daniël den Hoed Kliniek Rotterdam.

Lees verder

Drs. C.I.J.M. (Carla) Theunissen

Sinds 2020 werk ik met veel plezier in het Amphia ziekenhuis als plastisch chirurg. Ik vind het erg belangrijk om patiënten op hun gemak te stellen en de juist zorg op maat te geven.

 
 
 
Lees verder
Veilig in het Amphia ziekenhuis

Kies voor plastische chirurgie met persoonlijke aandacht

Wij streven binnen ons team naar de hoogst mogelijke kwaliteit en wij hebben oog voor persoonlijke aandacht en details. Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent met het behaalde resultaat.  Al onze zorg wordt uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis op locatie Langendijk.

Neem contact op